Innebandyen på tur

Innebandy, NYHETER

Lørdag var sesongens høydepunkt for våre 3.-, 4.klassinger og G13 lag når vi reiste til Haugesund for å delta på Haugaland Open. Turen opp gikk veldig fint og småtrøtte gutter våknet til liv og dro igang allsang på Frank Løkes store hit «Action Frank» opptil flere ganger før vi ankom Deep Ocean Arena en timestid før kampene startet.

De tre minilagene spilte tre kamper hver og gjorde en kanoninnsats alle sammen. G13 laget hadde ett tett kampprogram med fem kamper i løpet av fem timer. De startet med tap mot Sunde, før de slo Torvastad i andre kamp. Tredje kamp var jevn til det siste men Stavanger vant til slutt 4-3 etter en scoring i kampens siste minutt. I siste gruppespill kamp ble det ny seier mot Karmøy, men vi var avhengig av at Torvastad skulle vinne mot Stavanger i siste kamp for å ta oss til finalen. Jubelen var stor når resultatet gikk vår vei og vi fikk spille finale. Vi spilte jevnt mot Sunde i halve kampen men gikk tom for krefter i andre omgang og tapte til slutt ganske klart. Men uansett en bra opplevelse for guttene.

Etter denne kampen lastet vi opp i bussene og tok turen til Dolly Dimples som måtte jobbe som helter for å mette 30 sultne spillere og 7 ganske sultne trenere, mulig de skrur opp prisen på pizzabuffeen neste gang det kommer en gjeng innebandyspillere der.

Etterpå bar turen heim og guttene fikk brukt opp de siste lommepengene på ferja over Boknafjorden. Kl 2000, ganske nøyaktig 12 timer etter at vi reiste fra Frøyhallen var vi tilbake etter en super tur på alle måter.

Meny