1031 tilskuere så Frøyland lede i 55 minutter

Fotball

Frøyland ledet 1-0 til pause etter en omgang hvor det var jevnspilt på banen og gode muligheter begge veier. Men det var Morten Karlson som sendte Frøyland i ledelsen på corner etter en flikk på første hvor Karlson lurte på bakre og tuppet ballen i mål.

Men 15 minutter i 2.omgang skulle koste Frøyland dyrt. Fra det 55.minutt til det 70.minutt så scoret Viking tre flotte mål som ga de ro i sjelen og gjorde at de kunne trygge seieren i havn.

Nå venter Varhaug hjemme på Frøyland stadion førstkommende mandag for Frøyland.

Lagoppstilling:
Morten Helmen – David Bregård, Tommy Tønnesen, Morten Karlson, Tron Olav Bjerkreim Kleppa – Kristoffer Mohn Kverneland, Sigbjørn Kalberg Skjæveland (Roy Jarle Aarthun fra 70.), Scott Vatne – Anders Haugen (Espen Ravndal fra 66.), Aslak Ravndal (Frank Aarthun fra 60.), Ola Rønningen.

Meny