Spenning i Frøyhallen mot Brodd

Innebandy, NYHETER

Frøyland kunne innkassere 3 nye poeng etter seier mot Brodd i lørdagens kamp. Frøyland hadde bare 8 utespillere tilgjengelige til kampen, men tok en tidlig ledelse og med 3-0 etter første sju minuttene kontrollerte Frøyland kampen de første to periodene.

I 3 periode gikk Frøyland tidlig opp til 9-4 før de gjorde det veldig spennende i sluttminuttene. Brodd spiste opp nesten hele ledelsen og reduserte til 8-9 når det gjenstod ett halvt minutt. Heldigvis var det Frøyland som scoret siste målet i kampen når Haakon Ødegaard satte sitt femte mål og noterte seg for sitt 8 målpoeng i kampen like før slutt.

Når to kamper gjenstår er Frøyland sikret 5.plassen i 2.divisjon. Viktigere blir da de to gjenstående kampene i 1.divisjon der laget skal til Bergen i helgen for å møte Fjellkameratene. Gjør laget jobben i den kampene kan det ende med alt fra 1. til 3.plass i den divisjonen.

Kampfakta:
https://wp.nif.no/PageMatchWithResult.aspx?LinkId=6884864

Meny