Frøyland brøt tapsrekken mot Vaulen – se målene

Fotball, NYHETER

Etter fire strake tap klarte endelig Frøyland å hente hjem tre poeng. Fredagens kamp mot Vaulen var en jevnspilt affære frem til Vaulen ble redusert til 10 mann etter 55 minutter. Stillingen var da 2-2, Frøyland tok ledelsen rett etter utvisningen og så seg aldri tilbake.

Siste kamp for sesongen er lørdag 3.november hjemme mot Moi.

Se mål og høydepunkter her: https://www.youtube.com/watch?v=Jvyww3SR6K8

Lagoppstilling: Morten Helmen, Marton Evertsen Grødem, Tommy Tønnesen, Frank Aarthun, David Bregård – Tron Olav Bjerkreim Kleppa, Geir Dahle Høyland, Eirik Hadland, Aslak Ravndal – Preben Løvdahl Hellvik, Ola Rønningen

Benyttede innbyttere: Sam Danby, Kristoffer Mohn Kverneland, Runar Kalberg Skjæveland, Espen Ravndal og Dariusz Gerstenberger.

Meny