Ålgård fikk sin revansj – se mål og høydepunkter

Fotball, NYHETER

Drøye tre måneder har gått siden Frøyland slo Ålgård 4-0 på Ålgård stadion. Siden da har Ålgård har forbedret seg og hatt en god høst med klatring på tabellen, Frøyland på sin side har falt fra sin 2.plass som de hadde ved starten av ferien, til å ligge på 5.plass nå.

Disse realitetene viste igjen på Frøyland stadion torsdag kveld. Selv om kampen var jevnere enn resultatet tilsier så var Ålgård et mye skarpere lag enn i våres og Frøyland klarte ikke matche de fem målene som ble scoret av bortelaget.

Neste kamp for Frøyland er borte mot Varhaug om en uke, før det venter tre strake hjemmekamper som avslutter sesongen.

Lagoppstilling: Morten Helmen – Marton Evertsen Grødem (Eirik Hadland fra 70.), Frank Aarthun, Tommy Tønnesen, Tron Olav Bjerkreim Kleppa – David Bregård, Geir Dahle Høyland (Runar Kalberg Skjæveland fra 80.), Kristoffer Mohn Kverneland (Sigbjørn Kalberg Skjæveland fra 60.), Rune Svihus – Aslak Ravndal, Ola Rønningen

Mål og høydepunkter ser du her: https://www.youtube.com/watch?v=c9GRSRy9Ny4

 

 

Meny