Nytt tap mot bunnlag – se video

Fotball, NYHETER

Frøyland klarte ikke følge opp mandagens seier over Bryne 2 i gårsdagens bortekamp mot bunnlaget Bogafjell. Hjemmelaget var mye friskere enn i det motsatte oppgjøret før sommeren og Frøyland klarte ikke å matche de i mål protokollen.

Med tapet i går så er det mye som skal gå Frøyland sin vei med tanke på opprykk.

Neste kamp er på torsdag hjemme mot Ålgård.

Video fra kampen kan du se her: https://www.youtube.com/watch?v=TIlVXmF_Diw

Lagoppstilling: Morten Helmen – Marton Grødem, Tommy Tønnesen, Frank Aarthun, David Bregård (Eirik Hadland fra 70.) – Aslak Ravndal (Espen Ravndal fra 75.), Geir Dahle Høyland (Sigbjørn Kalberg Skjæveland fra 65.), Kristoffer Mohn Kverneland, Ola Rønningen (Runar Kalberg Skjæveland fra 85.) – Preben Løvdahl Hellvik (Jonas Rosseland Kjos fra 80.), Sam Danby

Meny