Frøyland ranet med seg tre poeng mot Bryne 2

Fotball, NYHETER

I all ærlighet så må det frem i lyset at det var en liten skrell at Frøyland tok med seg alle poengene mandag kveld hjemme mot Bryne 2. Bortelaget var det førende laget i store deler av kampen noe som gjorde at Frøyland brukte mye tid i å forsvare egen 16-meter, men med iherdig innsats og god keeper så ble det bare to baklengsmål. Når Frøyland da scoret på sine tre sjanser så ble det igjen spenning i toppen av tabellen.

Målene til Frøyland ble scoret av Geir Dahle Høyland x2 og Sam Danby.

Høydepunkter og mål kan du se her: https://www.youtube.com/watch?v=-Sl5pwE24uc

Frøyland har nå slått Bryne 2 i begge kampene denne sesongen, begge med 3-2 resultat. Neste kamp for Frøyland er borte mot Bogafjell allerede på torsdag.

Lagoppstilling: Morten Helmen – Marton Evertsen Grødem, Tommy Tønnesen, Frank Aarthun, David Bregård – Aslak Ravndal (Espen Ravndal fra 76.), Geir Dahle Høyland, Kristoffer Mohn Kverneland (Ola Rønningen fra 83.), Rune Svihus – Ola Rønningen (Samuel James Danby fra 60.), Preben Løvdahl Hellvik.

Meny