To flotte mål av Tønnesen i målkalas

Fotball, NYHETER

Når dommeren blåste i fløyten til pause så sto det 3-2 til Sola 2 i en omgang som var ganske så jevn. Slik ble det ikke i 2.omgang når Frøyland fant et ekstra gir som Sola 2 ikke klarte henge med på. 2-3 ble snudd til 6-3 i det som ble en total dominans frem til kampslutt.

Med seieren så ligger nå Frøyland på lik poengsum som Riska som er på andreplass men har bedre målforskjell og ett poeng bak Bryne 2 som spiller på mandag.

Neste motstander er nettopp Riska, borte førstkommende torsdag.

Mål og høydepunkter kan du ser her: https://www.youtube.com/watch?v=hBr-KCkHDcg

Lagoppstilling: Morten Helmen – David Bregård, Tommy Tønnesen, Rune Svihus, Eirik Hadland – Tron Olav Bjerkreim Kleppa, Geir Dahle Høyland, Kristoffer Mohn Kverneland, Aslak Ravndal (Runar Kalberg Skjæveland fra 65.) – Sam Danby, Preben Løvdahl Hellvik

Meny