Frøyland fikk seg en nesestyver av Nærbø

Fotball, NYHETER

I en kamp hvor en måtte lete langt og lenge for å finne klare målsjanser så var det Nærbø som leverte den nødvendige x-faktoren ved to anledninger. Det var nok til å ta med seg tre livsviktige poeng i nedrykkskampen for Nærbø.

For Frøyland sin del så falt denne kampen inn i samme spor som de to forrige. Lite rytme i angrepspill og vanskeligheter med å bryte gjennom motstanders forsvar i åpent spill gjorde at vi strengt tatt i kom seg til en eneste åpenbar målsjanse.

Høydepunktene fra kampen kan du se her: https://www.youtube.com/watch?v=F3JdUK23epU&feature=youtu.be

Med tapet torsdag kveld så er Frøyland nå bakpå i kampen om opprykk. Både Bryne 2 og Riska er foran og førstnevnte har en kamp til gode: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=158449

Lagoppstilling. Morten Helmen – David Bregård, Tommy Tønnesen, Frank Aarthun, Jonas Rosseland Kjos – Tron Olav Bjerkreim Kleppa, Eirik Hadland, Kristoffer Mohn Kverneland, Rune Svihus – Ola Rønningen – Aslak Ravndal.

Benyttede innbyttere: Sam Danby, Runar Skjæveland og Espen Ravndal

 

Meny