Se målene som sendte Frøyland til topps

Fotball, NYHETER

Frøyland ga fra seg tabelltoppen i siste kamp før ferien når de overraskende tapte borte mot Moi. Riska tapte mot Bryne 2 tidligere i uken, noe som betydde at en eventuell vinnere i kampen mellom Frøyland og Eiger ville lede etter 14.serierunder.

Etter en seig start mot Eiger hvor Frøyland havnet under etter kvarteret, så virket det som bena våknet mer utover i kampen. Frøyland tok mer over og snudde kampen fortjent til 2-1, men på overtid hadde Eiger en gyllen sjanse til å røve med seg ett poeng men Eiger-spilleren traff heldigvis ikke ballen godt nok.

Mål og høydepunkter ser dere ved å trykke på denne linken: https://www.youtube.com/watch?v=W5BXtim0nfw&feature=youtu.be

Neste kamp er borte mot Lura førstkommende torsdag.

Lagoppstilling: Morten Helmen – David Bregård, Roy Jarle Aarthun, Frank Aarthun, Tommy Tønnesen – Tron Olav Bjerkreim Kleppa, Kristoffer Mohn Kverneland, Geir Dahle Høyland, Rune Svihus – Preben Løvdahl Hellvik, Ola Rønningen

Benyttede innbyttere: Sigbjørn Kalberg Skjæveland, Eirik Hadland, Aslak Ravndal og Espen Ravndal

Meny