Frøyland fikk bank av Moi

Fotball, NYHETER

Det ble en skikkelig kjip avslutning på en god vårsesong av Frøyland når de ble ydmyket av Moi på bortebane torsdag kveld. Sommerferie, mulighet for syv strake og sjansen til å «overnatte» på topp i ferien virket som hadde satt sine spor hos spillerne. Moi kjørte over Frøyland før pause og kunne ledet mer enn 3-0, når det fjerde målet kom ti minutter etter pause så var det over.

Roy Jarle Aarthun og Sigbjørn Kalberg Skjæveland pyntet på resultatet de siste ti minuttene slik at resultatet ble 4-2 til Moi. En flau forestilling av Frøyland gjør at de nå ligger på andreplass, ett poeng bak Riska:

https://www.fotball.no/fotballdata/lag/tabell/?fiksId=486

Første kamp etter ferien er hjemme mot Eiger 10.august.

Lagoppstilling: Morten Helmen – David Bregård, Roy Jarle Aarthun, Frank Aarthun, Jone Bjerkreim Kleppa – Tron Olav Bjerkreim Kleppa, Geir Dahle Høyland, Sigbjørn Kalberg Skjæveland, Kristoffer Mohn Kveneland – Preben Løvdahl Hellvik, Ola Rønnningen

Benyttede innbyttere: Aslak Ravndal, Jonas Rosseland Kjos, Runar Kalberg Skjæveland, Marton Grødem, Espen Ravndal og Morten Karlson

Meny