Frøyland inntok tabelltopp – se målene

NYHETER

Alt lå til rette for en tett og jevnspilt kamp mellom Frøyland og Varhaug fredag kveld. Lagene spilte jevne kamper i fjor og har hatt en noen lik sesongstart i 2018.

Men slik skulle det ikke bli, Frøyland kjørte regelrett over Varhaug den første halvtimen og ledet 6-0 med kvarteret igjen til pause.  Det ble kun ett mål etter pause, og med full kontroll bakover ble det en helt usannsynlig 7-0 seier.

Den store seieren gjorde at Frøyland inntok tabelltoppen foran Eiger med bedre målforskjell.

Nå skal banen flyttes nærmere klubbhuset i neste uke, det gjør at Frøyland måtte flytte den ene hjemmekampen de hadde igjen før ferien. Så det blir istedet tre bortekamper som venter mot Midtbygden, Vaulen og Moi før spillerne tar en pause.

Lagoppstilling: Morten Helmen – David Bregård, Roy Jarle Aarthun, Frank Aarthun, Jone Bjerkreim Kleppa – Tron Olav Bjerkreim Kleppa, Rune Svihus, Geir Dahle Høyland, Kristoffer Kverneland – Preben Løvdahl Hellvik, Ola Rønningen

Benyttede innbyttere: Eirik Hadland, Sigbjørn Kalberg Skjæveland, Elias Handeland, Jonas Kjos, Runar Kalberg Skjæveland, Espen Ravndal og Aslak Ravndal.

Video med alle målene og høydepunkter kan du se her: https://www.youtube.com/watch?v=GVFAQdApri0&feature=youtu.be

 

Meny