A-laget avsluttet sesongen med stil!

Den siste kampen for sesongen ble spilt natt til i dag i Lurahallen. Den opprinnelige kampen ble utsatt når dommerne ikke møtte til kamp. Denne gangen var dommerne tidlig i hallen slik at det ikke ble noe uromoment før kampen. Dessverre for Frøyland så hadde forrige kamps beste målscorer glemt å ta med draktene.

Han forsøkte å skylde på kona før han heiv seg i bilen for å hente draktene på Figgjo. Draktene var i hallen 10 minutter før kampstart og vi fikk en dårlig oppladning til kampen. Mens noen, uten å nevne navn, satte pris på en kortere oppvarming. Kampen startet kl 21:00, noen som har blitt en trend i årets seriespill. At noen kan sette opp kamper så sent er for mange svært ubeleilig. Tom Eirik Fredriksen måtte stå over kampen fordi han ikke fikk lov av Vigdis til å være ute så lenge på en ukedag. Det betydde at Frøyland måtte stille redusert med 8 mann pluss keepere fra start.

Kampen starter og Frøyland sliter med å bli venn med dekket i Lurahallen. Frøyland spiller to overtall uten å score mål. I mellomtiden klarer en 15åring fra Lura og sette ballen bak Einar Haga i frøylandmålet. Luras Isak Michal Røyland debuterer i 1. divisjon med å score mål og feirer dermed også som dette. Perioden ebber ut uten at noen av lagene har tatt kommandoen i kampen.

I andre periode blir vi enige om å presse høyt ved anledning. Dette fungerer greit og vi vinner ballen ofte tilbake fra Lurabackene. Etter 5 minutter utligner Karsten Wiik fortjent og Frøyland har endelig tatt kontroll på kampen. Når det gjenstår 4 minutter av perioden scorer Frode Hagerup og Stig Ødegaard hver sitt mål og Frøyland vinner perioden 3-0. Frøyland mister også Thomas Ødegård i pausen og er nede i 7 mann.

Før siste periode mangler Frode Hagerup 3 mål for å bli toppscorer i divisjonen. Perioden starter med at Stig Ødegaard unnlater å sentre til Frode, men setter heller ballen i mål etter et langt utkast fra Einar Haga. Sekunder etterpå kan en ny Ødegaard gjøre det samme, men han sentrer heller til Frode som setter sitt andre for dagen. Midten av kampen preges av en del utvisninger og Einar Haga redder et straffeslag. Frode begynner å bli desperat og nekter å sette seg på benken. Når det bare gjenstår 1 minutt av kampen setter Frode sitt tredje mål for dagen assistert av Haakon. Sekunder før slutt kan Haakon nok en gang score selv, men gir heller ballen til Frode som befester posisjonen sin på toppscorerstatistikken og blir målkongen i Frøyland og i divisjonen. Haakon smadrer samtidig alle på assister og har hele 6 pasninger i dag. Noen er dog ferdigpasset. Han blir også den soleklare assistkongen i divisjonen. Karsten får æren av å sette sesongens siste mål 6 sekunder før slutt, også assistert av Haakon.

Frøyland avslutter dermed sesongen hederlig med to sterke seiere etter tapet mot Ålgård. Oppsummert så har laget tapt mot bunnlaget og slått topplaget denne sesongen. Det kan betegnes som en jojo-sesong der lagmoralen og prestasjonene har gått fra bunn til topp et par ganger. Frøyland befester også posisjonen som Jærens beste innebandylag og møter opp på alle kampene denne sesongen.

Forrige innlegg
KAMPOPPSETT FOR GRØNT GRAS
Neste innlegg
Godhet 2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Meny