Underholdning og dramatikk mot Vigør

Frøyland ledet aldri borte mot Vigør og dro kun hjem med ett poeng i baggen. Preben Løvdahl Hellvik ble den store spilleren for Frøyland med tre mål. Frank Hole scoret det siste.

Vigør ledet 3-2 til pause i en 1.omgang hvor både Geir Dahle Høyland og Rune Svihus måtte ut med skade tidlig. Rett etter pause utlignet Frank Hole til 3-3.

Frøyland bommet så på straffespark i andre kamp på rad på stillingen 3-3. Vigør tok så ledelsen fem minutter før slutt, men dagens redningsmann Hellvik scoret rett før full tid som gjorde at det ble 4-4.

Neste kamp for Frøyland er hjemme mot Lyngdal førstkommende lørdag.

26 september 2015 Vigør – Frøyland 4-4 (3-2)

21 min 1-0

30 min 1-1 Preben Løvdahl Hellvik

40 min 2-1

44 min 2-2 Preben Løvdahl Hellvik

45 min 3-2

47 min 3-3 Frank Hole

85 min 4-3

89 min 4-4 Preben Løvdahl Hellvik

Lagoppstilling: Bjørn Magne Bakken – Anders Haugen, Sigbjørn Kalberg Skjæveland, Tommy Tønnesen, Jone Bjerkreim Kleppa – Preben Løvdahl Hellvik, Rune Svihus, Geir Dahle Høyland, Frank Hole – Hans Kristian Håland, Ole Thomas Herrem

Benyttede innbyttere: Morten Karlson, Rune Soltvedt og Joakim Grødeland