Sliteseier mot Randaberg

randaberg

Det ble en hendelsesrik første halvtime på Randaberg stadion, alle kampens tre mål kom i løpet av de første 30 minuttene. Etter at Frøyland hadde det innledende trykket, kontret Randaberg andre veien i det femte minutt. De utnyttet en tre mot to situasjon perfekt og sendte gjennom venstrekanten alene med keeper. Skuddet gikk forbi keeper Bakken men bak sto Ragnvald Soma og reddet skuddet, uheldigvis gikk klareringen rett i ryggen på Bakken og dabbet tilbake i mål, 1-0.

Frøyland slo raskt tilbake fem minutter senere. Et frispark midt på Randaberg sin halvdel ble slått høyt mot bakre stolpe. Det så ut som keeper skulle plukke ballen lett, men i siste liten virket det som han ble sjenert av solen. Ballen ble fomlet ned på fem meter hvor Preben Løvdahl Hellvik sendte ballen i mål. 1-1. Så fulgte en periode hvor Randaberg hadde mye ball og Frøyland ble jobbende mye i press, en uvant situasjon for bortelaget. Randaberg sin eneste sjanse kom på en corner når de headet over fra fem meter.

Istedet var det Frøyland som skulle ta ledelsen på corner. Det første forsøket ble headet ut igjen til Sigbjørn Kalberg Skjæveland som slo ballen mot bakre stolpe. Der dukket Ole Thomas Herrem opp og headet ballen forbi keeper og i mål, 1-2. Før pause var Randaberg farlgist frempå med et frispark fra 20 meter, men skuddet gikk like over.

2.omgang ble enveiskjøring mot Frøyland-målet. Randaberg hadde ballen klart mest og presset på for utligningen. Kampforløpet var veldig annerledet enn forrige kamper for Frøyland. Til tross for det massive ballinnehavet og presset ble det kun med to store sjanser for hjemmelaget. Den første kom etter et innlegg fra høyresiden som fant veien til en mutters alene Randaberg-spiller på fem meter, men han klarte på sette ballen over det åpne målet. Den andre sjansen kom etter et fint angret på høyresiden hvor de spilte ut Frøyland-forsvaret. Midtbane-spilleren deres kom alene med keeper Bakken som leverte en kjapp benparade for å reddet skuddet.

De siste ti minuttene virket det som luften gikk litt ut av Randaberg, Frøyland klarte holde litt mer på ballen i deres ende. Likevel fikk de flere farlige dødballer som ble skrudd inn i feltet, men forsvaret til Frøyland ryddet unna.

Med de tre poengene klatret Frøyland opp på tabelltopp nok en gang, med Sola rett bak. Neste kamp er hjemme mot Bryne 2 på lørdag.

2.juni 2014 Randaberg – Frøyland 1-2 (1-2)

5 min 1-0 selvmål

10 min 1-1 Preben Løvdahl Hellvik

33 min 1-2 Ole Thomas Herrem

Lagoppstlling: Bjørn Magne Bakken – Rein Storhaug Auestad, Runar Høiland, Ragnvald Soma, Tommy Tønnesen – Preben Løvdahl Hellvik, Rune Pedersen Bore, Sigbjørn Kalberg Skjæveland, Rune Svihus – Hans Kristian Håland, Ole Thomas Herrem

Benyttede innbyttere: Øystein Rugland, Karl Arne Tveita og Ådne Njå