Skade, rødt kort og null poeng

Frøyland valset over Staal Jørpeland i forrige kamp,, men mot Åkra var det Frøyland sin tur å møte veggen. Hjemmelaget ga seg ikke før de hadde scoret seks ganger på Frøyland. Sigbjørn Kalberg Skjæveland reduserte med en stupheading rett før pause og lagene gikk i garderobene på 3-1. Det ga Frøyland et lite håp, men en offensiv i perioden rett etter pause førte ikke til flere mål.

Istedet var det Åkra som scoret tre mål til og ga Frøyland et veldig ydmykende tap. En ulykke komme sjelden alene sier de, Rune Pedersen Bore pådro seg en vridning i kneet og måtte ut før kvarteret var spilt. Det betyr at han og må stå over kampen med Folkets lag mot Viking på tirsdag. Pluss på at Tommy Tønnesen ble utvist i 2.omgang og du har en komplett tragedie for Frøyland.

Neste kamp er hjemme mot Vardeneset, før sesongen avsluttes borte mot opprykksklare Sola.

11.oktober 2014 Åkra-Frøyland 6-1 (3-1)

1-0 8 min

2-0 23 min

3-0 37 min

3-1 44 min Sigbjørn Kalberg Skjæveland

4-1 60 min

5-1 88 min

6-1 90 min

Lagoppstilling: Stian Rosseland – Vetle Johnsen Salte, Runar Høiland, Tommy Tønnessen, Rein Storhaug Auestad – Ole Thomas Herrem, Rune Pedersen Bore, Sigbjørn Kalberg Skjæveland, Rune Svihus – Hans Kristian Håland, Preben Løvdahl Hellvik

Benyttede innbyttere: Karl Morten Håland, Frank Hole og Ådne Njå

Attachment