Seieren glapp mot Vaulen

Vaulen har hatt en lignende sesong som Frøyland i år. Begge lag hadde en strålende vårsesong men har kollapset nå i høst. Begge lag var derfor i poengnød fredags kveld for å holde bunnlagene bak seg.

Vaulen spilte seg fint frem til den første store sjansen i kampen. En kjapp kontring endte opp med et nydelig innlegg fra venstre, headingen fra toppscoreren endte dog i tverrliggeren. De siste 35 minuttene av omgangen var Frøyland det beste laget. Bortelaget vant de flest 50-50 dueller og styrte midtbanen Høyresiden med Karl Morten Håland var svært toneangivende gjennom hele kampen. Kvarteret før pause leverte Ragnvald Soma en flott pasning fra egen halvdel over forsvaret til Vaulen, Preben Løvdahl Hellvik var på enden av pasningen og befant seg alene med keeper. Det første forsøket var en lobb som keeper fikk noen fingre på, men Hellvik var kjapt frempå og headet returen i mål, 0-1.

2.omgang ble en jevnere affære og spillet bølget frem og tilbake. Begge lag slurvet i angrepsfasen noe som førte til brudd og kontringsmuligheter for det andre laget. Frøyland var nærmest når nevnte Hellvik headet på utsidet av krysset på et innlegg fra høyre. Men når Vaulen fikk straffe kvareret før slutt var kapteinen til Vaulen sikker fra merket og fastsatte resultatet til 1-1.

De siste ti minuttene var det gode muligheter foran begge mål, men lagene tok med seg ett poeng hver fra kampen.

Målene kan du se ved å trykke på denne linken: http://www.youtube.com/watch?v=5UCOsnDVZaQ&feature=youtu.be

12.september 2014 Vaulen – Frøyland 1-1 (0-1)

29 min 0-1 Preben Løvdahl Hellvik

75 min 1-1 str.

Lagoppstilling: Bjørn Magne Bakken – Rein Storhaug Auestad, Runar Høiland, Ragnvald Soma, Tommy Tønnesen – Karl Morten Håland, Rune Pedersen Bore, Sigbjørn Kalberg Skjæveland, Rune Svihus – Hans Kristian Håland, Preben Løvdahl Hellvik

Benyttede innbyttere: Ole Thomas Herrem og Frank Hole

Attachment