Referat og bilder fra seieren over MK

Frøyland hadde mulighet til å sette press på Ålgård og Pors med seier over Mandalskameratene. Ingen av de nevnte lagene spiller i helgen.  Rune Svihus vikarierte nok en gang som stopper ved siden av Sigbjørn Kalberg Skjæveland.

Foto av Jan Søyland

Det var MK som var frempå først med et skudd fra distanse gjennom trafikk som Bakken så sent, men reddet med en fin reaksjonsredning. Så slo Frøyland til med høyt press når MK prøvde å spille seg ut, det endte med et sleivspark som datt ned hos Frank Hole på 15 meter. Han dro til ballen og sendte den forbi keeper og i mål, 1-0.

Ti minutter senere tegnet Rune Pedersen Bore et kunstykke av forarbeid når han tråklet seg gjennom forsvaret til MK før han slo ballen inn foran mål. Der var Ole Thomas Herrem frempå og kranglet ballen i mål i duell med keeperen, 2-0. MK prøvde å svare med en kort corner som ble svinget inn i feltet igjen, MK-spilleren fikk gå opp helt alene men headingen gikk utenfor stolpen.

MK satt trykket på rett ut av garderoben i 2.omgang og utnyttet et passivt og uryddig Frøyland. Keeper Bakken og lange tær fra forsvarerne reddet Frøyland ved flere anledninger. MK maktet ikke å putte ballen i mål i den gode 20 minutters perioden de hadde.

Istedet kontret Frøyland inn 3-0. Nok en gang flott forarbeid av Bore som sendte gjennom Herrem alene med keeper. Herrem chippet ballen over keeper hvor Hellvik ventet og tuppet ballen over mållinjen. Ved 4-0 var det Hellvik serverte Herrem som alene med keeper gjorde ingen feil og avsluttet kaldt forbi keeper og i mål.

Med seieren har Frøyland nå like mange poeng som Pors med en kamp mer spilt.

Neste kamp for Frøyland er borte mot Vigør på lørdag.

19.september 2015 Frøyland – Mandalskameratene 4-0 (2-0)

8 min 1-0 Frank Hole

17 min 2-0 Ole Thomas Herrem

67 min 3-0 Preben Løvdahl Hellvik

70 min 4-0 Ole Thomas Herrem

Lagoppstilling: Bjørn Magne Bakken – Anders Haugen, Rune Svihus, Sigbjørn Kalberg Skjæveland, Jone Bjerkreim Kleppa – Preben Løvdahl Hellvik, Rune Pedersen Bore, Geir Dahle Høyland, Frank Hole – Ole Thomas Herrem, Hans Kristian Håland

Benyttede innbyttere: Morten Karlson, Eirik Storhaug Njærheim og Rune Soltvedt

 

 

Attachment