Video fra Vardeneset-kampen

I en jevn kamp på Tasta var det Vardeneset som gjennom hele kampen viste at de var hakket tøffere og på hogget enn Frøyland. Hjemmelaget spilte seg også til flere farligheter foran Frøyland-målet enn det Frøyland klarte i motsatt ende. Etter to mål på dødball så det ut til at hjemmelaget skulle gå til pause med en fortjent 2-0 ledelse når Johannes Vagle holdt unna to forsvarere og hamret ballen opp i nettet, en livsviktig redusering rett før pause.

Hvis vi er snille så hadde Frøyland en kanskje to gode sjanser i 2.omgang, og begge var på dødball. Frøyland klarte aldri å spille Vardeneset skikkelig ut. Utligningen kom og på en dødball når debutant Andreas Aarrestad Time var først på en løs ball i feltet og sendte avgårde en lompe som snek seg inn ved stolpen.

Nok en uavgjort for Frøyland som nå har spilt tre uavgjort kamper på rad. Neste kamp er allerede på onsdag, hjemme mot Brodd.

Lagoppstilling: Bjørn Magne Bakken – Anders Haugen, Roy Jarle Aarthun, Joakim Grødeland, Jone Bjerkreim Kleppa – Preben Løvdahl Hellvik, Sigbjørn Kalberg Skjæveland, Rune Pedersen Bore, Frank Hole – Hans Kristian Håland, Johannes Vagle

Benyttede innbyttere: Andreas Aarrestad Time, Sindre Vagle, Morten Karlson, Sasa Nedic og Runar Kalberg Skjæveland.