Oppsummering og bilder fra Kattegat

2001-årgangen til Frøyland er en sulten gjeng. Guttene vant turneringen i 2016, mens jentene vant både i 2015 og 2016, men de lot ikke suksessen gå til hodet og leverte varene nok en gang i år. Begge lag tapte en kamp i gruppespillet, men de avanserte likevel forbi semfinalen og inn i finalen hvor begge lag slo sine motstandere 3-0.

G15 hadde et kjedelig gruppespill og endte turneringen med tap i semifinalen i b-sluttspillet. G13 hadde sin første turnering utenlands og det kan virke som de hadde noen nerver til å begynne med. Tre strake tap til å starte med ble imponerende snudd til tre strake seiere som endte med plass i b-finalen hvor det dessverre ble et knepent 2-1 tap mot Gjerpen.

J13 var stabile i gruppespillet med tre strake uavgjort før siste kamp ble et tap, det gjorde at det ikke ble noe kamper på søndagen. For J15 var det kun en gruppe med seks lag. Etter fem kamper endte de på tredjeplass i puljen, det gjorde at de spilte bronsefinale mot fjerdeplassen. Men lykken var ikke på deres side og det ble tap mot Forsand.

Bildene er tatt av Svein Harald Kleppe som fulgte 2001-årgangen gjennom turneringen.

 

 

Attachment