Kun ett poeng i serieåpningen

I hele første omgang virket det som Frøyland hadde god kontroll på Vaulen, duellene ble vunnet og spillet foregikk mye på Vaulen sin halvdel. Likevel så var det kun glimtvis at Frøyland hentet frem det fine samspillet som ble vist i seieren over Midtbygden.

Frank Hole leverte en kandidat til årets mål når han skar inn fra venstre og hamret ballen over keeper med utside-skru og ned i det motsatte hjørnet, 0-1. I andre enden måtte Roger Karlsen kun i aksjon med noen enkle inngripninger.

Etter pause så fikk Frøyland mer trøbbel i duellspillet og ble satt på større utfordringer i rommet bak forsvaret sitt. Det var på et løp i bakrom at en Vaulen spiller datt over ende i en duell og ble tildelt straffespark av dommeren, 1-1.

Frøyland slo tilbake nesten umiddelbart når Sindre Alme slo inn fra høyre og traff Rune Svihus som headet ballen i mål fra fem meter, 1-2. Så fulgte en litt roligere periode frem mot det siste kvarteret når det livnet til igjen.

Vaulen spilte seg frem til cornere og frispark som ga dem mer guts. Når da Frøyland slurvet på en kontring så grep Vaulen muligheten til å kontre andre veien, en perfekt stikker i bakrom sendte spissen alene med keeper og gjorde ingen feil, 2-2 i det 88.minutt.

Mot slutten var det faktisk Vaulen som var nærmest seieren, men Roger Karlsen klarte å redde volleyen fra kort hold.

Uavgjort må sies å være en skuffelse for Frøyland som ikke bør være fornøyd med hvordan kampen utviklet seg.

Frøyland er satt opp i bortekamp mot Randesund i 2.kvalifiseringsrunde til NM, datoen for kampen er enda ikke satt men må spilles før onsdag 5.april.

Neste seriekamp er hjemme mot Åkra lørdag 8.april.

Vaulen – Frøyland 2-2 (0-1)

25 min 0-1 Frank Hole

58 min 1-1 str.

62 min 1-2 Rune Svihus

88 min 2-2

Lagoppstilling: Roger Karlsen – Tommy Tønnesen, Runar Høiland, Morten Karlson – Jone Bjerkreim Kleppa, Sindre Alme, Sigbjørn Kalberg Skjæveland, Rune Svihus, Morten Fjeldstad – Preben Løvdahl Hellvik, Frank Hole

Benyttede innbyttere: Kristoffer Mohn Kverneland, David Bregård og Andreas Aaarestad Time.

 

Attachment