Video fra bortekampen mot Randesund

Randesund var motstander for Frøyland denne lørdagen, de hadde to strake seiere mot lag fra Rogaland og var ute etter trippelen. Etter en målløs 1.omgang var det Randesund som tok ledelsen på en corner i det 50. minutt.

Preben Løvdahl Hellvik utlignet med et hardt skudd til siden for keeper i det 75 minuttet og det så ut til å ebbe ut i uavgjort. Men Rune Svihus ville det annerledes. Den aktive spilleren med flest kamper for Frøyland fikk drømmetreff fra 25 meter og ballen føyk opp i krysset.

Frøyland har reist seg mesterlig med tre strakere seiere etter tapet mot Sandnes Ulf 2. Med tre poeng mot Randesund slo Frøyland sin poengrekord i 3.divisjon som ble satt i fjor. Frøyland plukket i fjor 43 poeng i serien og har nå 44 poeng med seks kamper igjen å spille.

Neste kamp er på lørdag hjemme mot Mandalskameratene.

12 september 2015 Randesund – Frøyland 1-2 (0-0)

1-0 50 min

1-1 75 min Preben Løvdahl Hellvik

1-2 87 min Rune Svihus

Lagoppstilling: Bjørn Magne Bakken – Anders Haugen, Tommy Tønnesen, Sigbjørn Kalberg Skjæveland, Jone Bjerkreim Kleppa – Preben Løvdahl Hellvik, Rune Pedersen Bore, Geir Dahle Høyland, Rune Svihus – Ole Thomas Herrem, Hans Kristian Håland

Benyttede inbyttere: Morten Karlson og Frank Hole