Frøyland leverte varene mot Hei

Frøyland gjorde sin del av jobben for å få en skikkelig seriefinale mot Pors i siste kamp. Men Pors ble for sterke for Bryne 2 og sikret dermed opprykket til 2.divisjon med en runde igjen å spille.

Foto: Jan Søyland

Frøyland føyk ut av blokkene i hjemmekampen mot Hei. Ole Thomas Herrem (2) og Rune Soltvedt scoret tre mål før det var spilt ti minutter og kampen var avgjort allerede. Herrem fullførte sitt hat-trick i det 17.minutt før Preben Løvdahl Hellvik la på til 5-0 kvarteret før pause.

Etter pause scoret både Herrem og Hellvik ett mål til. Frank Hole satte punktum til 8-0 kvarteret før slutt. Etter den raske startet med fire mål på 17 minutter satte Frøyland inn krabbegiret og gjorde akkurat nok til å underholde publikum. Det virket som begge lag var inneforstått med hvor dette bar, så tempoet i kampen var ikke all verden.

Ole Thomas Herrem er nå oppe i 25 seriemål i 2015, mens Preben Løvdahl Hellvik har scoret 15.

Frøyland reiser til Porsgrunn neste helg uten noe press på seg. Opprykket er kjørt og Frøyland har tre poeng og 24 plussmål å gå på ned til Ålgård på tredjeplassen.

17 oktober 2015 Frøyland – Hei 8-0 (5-0)

1-0 3 min Ole Thomas Herrem

2-0 7 min Rune Soltvedt

3-0 10 Ole Thomas Herrem

4-0 17 Ole Thomas Herrem

5-0 35 min Preben Løvdahl Hellvik

6-0 50 min Ole Thomas Herrem

7-0 60 min Preben Løvdahl Hellvik

8-0 75 min Frank Hole

Lagoppstilling: Bjørn Magne Bakken – Anders Haugen, Tommy Tønnesen, Ragnvald Soma, Jone Bjerkreim Kleppa – Preben Løvdahl Hellvik, Sigbjørn Kalberg Skjæveland, Rune Gjerde Soltvedt, Frank Hole – Ole Thomas Herrem, Hans Kristian Håland

Benyttede innbyttere: Roy Jarle Aarthun, Johannes Vagle og Morten Karlson

 

Attachment